655

det finns inga mellanlägen. antingen går allt helt fantastiskt, eller så går det så himla dåligt. typ som nu. jag mår inte bra alls. bråkar med alla. har legat i sängen i över ett dygn. äter knappt. fan.

654

det var jättefint i stockholm. jag älskar madde så jag dör. hon är så otroligt bra.
kent var fantastiska. som vanligt. såklart. och dom börjar spela in nytt i december. så nu finns det något att se fram emot. nu ska jag och martin på vansutförsälning, både mina och hans är trasiga och det känns som att det är dags. dessutom bra med rea. dessutom bra för oss att faktiskt göra något.


653

imorgon åker jag och madde till stockholm och gosar på stan och äter på vapiano och kanske shoppar lite och sen ser vi kent (!!!) och winnerbäck och robyn. blir inte att vi köar något, vi njuter av stockholm istället. vi åker hem redan på kvällen igen, så blir inte att vi stannar nå länge. men det ska bli fint. fina madde. 

652

jag och martin var i deras båt i förrdag. vi åt en massor och tittade på film och badade nakna när ingen var där och hade sex i solnedgången (så himla töntigt, men det var fint) och sen gick vi hem hand i hand på kvällen. låg i sängen och tittade på walking dead. vi var så glada över att vi klarat en hel dag utan att bråka. och det var ju för att vi faktiskt gjort något. på morgonen spelade vi sims och gosade. så åkte vi hem till mig och åt middag med mina föräldrar. så låg vi i soffan och kollade solsidan. så sprang vi ut och köpte ballerina. så la vi oss. och bråkade. tyvärr. och han mådde dåligt och jag grät. och imorse var det okej. han åkte tidigt och jag åkte till skolan och had emöte med rektorn. i höst avslutar jag fem kurser som jag har rest i på min gymnasieskola, plus att jag kommer att läsa matte b på ett annat ställe fast med lektioner och så. och jag får både csn och kollektivtrafikskort!! heja! om jag lyckas med detta, om jag blir klar med allt detta under den här terminen, har jag kvar ungefär tre terminer, helfart allt som allt. det känns faktiskt överkomligt. jag kommer kanske inte göra det direkt, och det kommer nog inte att ta tre terminer utan kanske fyra, eller fem, men då kan jag kanske jobba samtidigt eller så, för det blir inte så många kurser varje termin. det känns okej. faktiskt. jobbigt, men okej. 
 
sen åkte jag hem. och så ringde martin och berättade att han hade fått ett jobb. jag blev så glad för han var så glad för ä n t l i g e n har han fått ett job. han har sökt så himla mycket, och hans föräldrar har varit så himla dåliga med det. det är bara varannan helg, men det är ändå något, och det är pengar! någon halvtimme senare ringer min telefon igen och så hux flux fick jag en jobbintervju!!!!! alltså. jag har ju inte sökt jobb ca alls. jag har tänkt att jag borde, och jag har velat ha ett, men jag har inte vetat hur jag ska börja, eller var någon ens skulle vilja ha mig med tanke på att jag mår som jag gör + mina betyg osv. men i våras skickade jag in ett cv till en mäklarfirma, mest på slump, jag menar, det är det enda jag sökt. och då behövde dom inget, men nu ringde dom och jag ska komma på intervju för att vara visningsvärd och jag hade verkligen tyckt att det skulle vara roligt. på riktigt alltså. så jag hoppas verkligen! ska dit på onsdag och är hur.nervös.som.helst. och ärligt tror jag inte att jag får det, men det är ändå så himla kul att dom ringde. att dom liksom sparat mitt cv och hörde av sig. heja!!
 

651

DEN HÄR DAGEN. VA?!?

igår var så fint. provet kändes okej. kanske tillochmed bra. ringde martin och åkte till honom sen. köpte med mig snus och sa förlåt för att jag inte hade hört av mig. vi tittade på film med hans bror som skulle åka tillbaka till ryssland. åt mat. vi hade jättebra sex jättelänge och så duschade vi och låg i sängen och gosade och han sa att jag var fin och så städade vi och dansade och bäddade och skrattade. och sen åt vi. massor. och så spelade vi sims halva natten. fick och la oss och sov nära.

vaknade och så gick det åt helvete. vi låg i sängen alldeles för länge. vi har ju kommit på vad det är. vi bråkar för att vi inte gör något. vi ligger i sängen. har sex. pratar. lyssnar på ledsen musik. inte konstigt att vi bråkar eller blir ledsna på varandra.
och i morse hände precis detta. vi låg i sängen alldeles för länge. och han säger något om sexet. och jag tar så illa upp. blir så ledsen. för vi har inte haft liks mycket sex det senaste och jag har tänkt så mycket på det, men när han sa det, på sättet han gjorde det, gjorde det så ont. det blev så äkta och jag fick så dåligt samvete. och så åt vi och så stirrade vi och sen pratade vi. och det kändes bättre. faktiskt. och så följde han mig till bussen. och så missade jag bussen. och så bor han på landet så dom går så.himla.sällan. och jag skulle till tandläkaren och skulle inte hinna om jag tog nästa. martin ber hans pappa köra (= superpin)
hinner med från en annan hållplats. stressad klampar jag på bussen och sätter mig ner. precis när jag satt mig ner inser jag vem som sitter på sätet bakom. hanna karlsson. livet va <3

kan den här dagen SNÄLLA bli bättre nu.


650

nu ska jag göra provet. hu. men sen är jag klar med en kurs. bara ca hälften kvar av gymnasiet då. bra att jag gör allt i rätt ordning. sist jag var här var studenten....


649

nu har jag fyllt nitton. den femtonde blev jag ett helt år äldre. jag brukar alltid klistra in gamla inlägg från gamla födelsedagar, men i år vet jag inte om jag vill. (jag är ju ändå några dagar försenad) jag har en känsla av att det inte är bra att jag tänker så mycket på vad som har hänt. jag tror inte att det är bra för mig. inte egentligen för att det är så mycket bättre att hålla på och oroa mig över framtiden, men det är iallafall lite mer logiskt. dom senaste månaderna av mitt liv har varit dom snabbaste, och långsammaste, jag varit med om. jag vet inte var jag ska börja historien. jag vet inte vad som är viktigt att få ner i skrift och vad som egentligen borde glömmas bort. som vanligt skriver jag lite under sommaren, eller när jag mår bra, eller när jag mår dåligt. och nu har alla tre sammanfallit vilket har gjort att jag inte fått ner något. och sen blir jag stressad över vad jag har att ta igen, och då går det ännu mer tid. dessutm vill jag inte känna mig tvingad att skriva. jag skriver för att jag vill, för att jag vill kunna kolla tillbaka (oj vad motsägelsefullt...) men också för att jag i perioder måste. jag har för mycket stora saker inuti som det inte går att sätta ord på, så om jag kan skriva det som faktiskt går att förstå lite av blir vardagen lättare för mig. jag känner mig så hemma i detta egentligen. nu sitter jag här i sängen, raggsockarna är på, fönstret är öppet (sådär så att det nästan blir kallt, men inte riktigt) och det känns som tusen gånger förut. det känns så jag, det känns så familjärt, det känns så rätt. jag har saknat det. jag har saknat att få tömma alla känslor här för att sedan kunna fyllas upp igen med nya hemskheter, kärlekar, erfarenheter. 
nu har jag fyllt nitton, och denna gången ska jag inte ligga kvar i det gamla. denna gången ska jag inte gräva ner mig i sånt som hänt. denna gången kanske jag dör. denna gången kanske jag överlever. jag har fyllt nitton nu.

648

snart ska jag ta tag i att skriva. då ska ni få veta somliga saker från frankrike. (känner dock inget måste att skriva av mig, jag skrev dagbok där, en hel skrivbok faktiskt. och där ligger alla känslor redan)
sen ska jag berätta lite om vad som har hänt sen jag kom hem. känns som att jag har varit hemma i flera år, men i skälva verket bara 18 dagar.
och så ska jag skriva om hur det är med mig och martin nu för tiden.

på måndag har jag mitt första prov. efter det ska jag ta tag i att skriva.


647

å vad jag borde skriva. men det är för mycket och jag är för vilsen.

RSS 2.0