969

uhh mår verkligen SÅ dåligt. fysiskt. och i själen. men det hänger väl ihop oftast. känns väldigt 2012 just nu. aja. sista dagen på mäklarservice idag. 

968

det är söndag. klockan är inte ens halv tio. det är kanske femton personer på spårvagnen. alla andra är väl hemma och sover. som en ska på söndagar innan halv tio. själv är jag på väg till jobbet. sex dagar i veckan. jobbar i vanliga fall typ tio timmar. idag blir det nog bara fem eller sex timmar. 

(och så det jag inte pratar om tänker på känner: ont i öronen sen två veckor tillbaka. ont i halsen. täppt. ont i huvudet. ont i muskler och leder.  bröstkorgsinflammation på gång. lite lätt magkatarr. stressad pga sen mens. stressad pga kontraktet slut imorgon, har jobb veckan ut, men sen? självhat. och mest av allt trött. så otroligt trött. skulle kunna sova i flera dygn utan problem.)

967

igårnatt. vi hade precis haft sex. låg tysta. och så tittar han bort och;  
"det här är verkligen beroendeframkallande." 
"närhet menar du?" 
"nej. du."

966

tittar på film med aliens med storebror. martin kommer hit sen antagligen. lite ont i halsen. rätt ont i örat. trött. vin till middag. 

har väl insett varför jag varit så otroligt instabil under veckan. pms. det är helt orimligt att det verkligen aldrig slår fel att jag får jättemycket ångest och blir jättelåg. har börjat med p-piller igen nu iallafall. det var bättre när jag åt dom. dessutom orkar jag inte gå runt och ja ångest över att jag tror att jag är gravid. hade inte klamydia förresten. så det är ju gött. alltid något. 

965

skolkar från jobbet för att hinna med att träffa psykologen och för att söka jobb. sover mest istället. trött. alltid så trött. 

964

fikade med maddo på kvällen igår. min kära kära vän. finns ingen jag skrattar så mycket med. åkte hem. sov. nu jobbar jag. med snygga mäklaren. han bjöd på lunch och vi har mest bara fnissat hela dagen. detta är sista visningen. sen är det kalas för farfar. 

963

kaoskväll igår. på så många sätt. jag har verkligen tappat det. 
hur hamnar jag i såna situationer. varför dras jag till dekadens? 
jag kände, när jag inatt satt i ett rum i ett hus mitt ute i skogen med michelle och sex killar jag inte hade någon aning om vad dom hette och rökte (ännu mer) gräs med en ful jävla bong, att det här var väl inte rktigt min fulla potential? det var väl inte bara det här det skulle bli? jag och michelle fick fniss. gränslös. gränslös och iskall.
"du har verkligen ett hjärta av sten" "jag vet" svarar jag och ler. kysser en främling, tar allt som finns. ramlar ramlar ramlar. barfota. vildhjärta. gränslös. gränlös glänslös gränslös gränslös gränslös gränslös gränslös.

962

tusen tack fina alexandra. jag behövde det där tror jag. 

annars känns det mest bara som att jag åker spårvagn. påväg men står och stampar. nästa måndag går mitt kontrakt ut. då har jag klarat ett halvår av heltid. (nästan iallafall) det trodde jag aldrig för bara ett år sedan. gör inget av värde. bara åker spårvagn. laddar västtrafikkortet med pengar och åker. snart kanske jag vet vem jag är. och vart jag är på väg. 

961

ingen aning om vad jag håller på med. dum dum dum i huvudet. så otroligt trött på det här livet. även om jag kanske hittat gråtonerna nu, även om det inte pendlar så extremt får jag panik av ansvaret jag tagit på mig i och med att jag börjat bete mig friskare och friskare. det finns inget läskigare än att veta att vägen ner är lika lång som vägen upp. faller jag , faller jag hårt som fan - ni vet så där så en inte får någon luft. jag måste fortsätta klättra på stegen. måste fortsätta jobba. måste fortsätta gå upp, äta, gå och lägga mig. jag saknar bekvämligheten i att ha tappat det. jag visste vem jag var. jag visste vad jag gjorde, vad jag gick för. jag kände den delen av mig. det är otroligt läskigt att försöka må bra. det är otroligt läskigt att plötsligt behöva bygga en ny identitet. det är frustrerande att ibland känna att alla bara ser mig som den gamla jag - trasig, och det är minst lika frustrerande att känna att folk glömt bort att jag var så himla himla liten för bara ett år sedan, och ger mig för mycket ansvar, förväntar sig för mycket av mig. jag kan inte bestämma mig. jag trivs inte i det friska och jag trivs inte i det sjuka. jag har verkligen ingen aning om vad jag håller på med. dum dum dum i huvudet. 

960

jobb och sen mer jobb och sen hem och martin. det känns precis som en annan höst och en annan martin. 

959

jag ställer frågan. vågar. "vad hade hänt om jag blev kär i dig? jag är det inte än, och jag vill inte bli det, men jag känner, tyvärr, att det finns en chans att jag kan bli det" 
och svaret "jag hade velat veta. och veta vad du behövde att jag gjorde åt det. det beror ju på. när och vad jag känner då och så. mest vill jag bara inte förlora dig." och jag kan känna mig lagom trygg med det svaret. frågar ändå "vadå, skulle du någonsin kunna bli kär i mig?" (genuint förvånad) och han "det vet jag ju inte. men jag tror det." och så säger han "jag vill bara inte att du ska försvinna, om du lämnar mig tror jag att jag kommer att förlora allt hopp om
allt. om alla."
det är så problematiskt att vara två beroendepersonligheter. kanske är det faktiskt på en helt annan nivå. när "kär" och sånt är oviktigt. 
när vi pratar om det säger han "jag tror att du är något jag kan bli beroende av". 
hur hanterar jag det här. det är obehagligt hur lik han är mig. plötsligt inser jag hur frustrerande jävla komplicerad jag är. han är. vi är. 

958

och han är jättefull och vill sova hos mig och tycker att jag är snygg och kallar mig livets homeboy och sover alldeles nära och känner sig trygg trots mardrömmar. och så äter vi pizza utan att prata, skrattar med min mamma, duschar, har orimligt mycket sex (och jag kommer med honom) kramas han sjukanmäler sig vi tycker samma i nästan allt åker tillsammans hem till honom lagar mat med hans familj (och dom och grannarna ler åt att det tar så lång tid för oss att hämta bären ur frysen i källaren) äter middag med hans grannar (och han klappar mig på knät under bordet) tycker samma igen (hatar julen) (kommunism) smiter från bordet har sex tar en nap tillsammans (finns det något mysigare än att tupplura med någon?) tar en promenad kallt äter mer mat cola planerar business skrattar umgås med hans vänner promenad sängen vänner hud mot hud och vi kan inte hålla oss ifrån varandra. det går inte. mer sex. prata om något viktigt. och sen sova. nära. och det första han säger när vi vaknar "det har varit SÅ mysigt att sova med dig inatt. jag känner mig så trygg med dig." och så kör han mig till tåget så att jag hinner till jobbet (för att vi snoozade för länge för det var för mysigt i sängen). 

957

gick inte till jobbet idag. åt en stabil frukost på vitaminer och rödvin i sängen istället. jaja. 




956

om till och med ens chef säger till en att det inte är någon bra idé att fortsätta träffa martin, då borde jag väl dumpa ikväll redan?

955

lisa och madde gör livet lite enklare iallafall. 




954

jag vet inte vad han gör med mig. men jag vet att jag hatar det. 
jag fixar inte att han ska komma hit och lämna sin doft på kudden bredvid. jag fixar inte att han ska säga precis rätt saker (när jag vet att det är så jävla genomtänkt och ospeciellt). jag fixar inte att han ska stå bredvid mig och borsta tänderna på morgonen, och sen på kvällen igen. jag fixar inte framtidsplaner. jag fixar inte att han ska hjälpa mig att dra upp dragkedjan i ryggen på min klänning. jag fixar det inte, för jag har precis lärt mig dra upp den själv. 
det är ju så. det är obekvämt och det är krångligt, men jag har äntligen lärt mig dra upp dragkedjan själv. igen. ensam. igen. men så står han där, helt plötsligt. skrattar, och säger "men kom hit, jag hjälper dig". som att det är den enkaste saken i världen. och jag låter honom. låter honom hjälpa mig. även om jag vet att jag klarar mig själv. jag klarar mig alltid bäst själv. det är så onödigt. men så lägger han undan mitt hår, omsorgsfullt så att det inte ska fastna. kysser mig i nacken när han är klar. hjälper mig. räddar mig fast jag inte behöver räddas - och kysser mig i nacken när han är klar. 
jag har precis letat upp och limmat ihop alla dom små bitarna av mig själv. jag kan inte glömma bort hur jag fungerar ensam igen. jag kan inte släppa in någon och jag kan absolut inte be om hjälp. jag vet också att jag måste sluta ta emot hjälp. måste fortsätta andas på egen hand. det är ju så. obekvämt och krångligt. men det är värt det. för det är jag som gör det. själv. för mig själv. 
och den här gången är det på riktigt. den här gången måste jag fakiskt sätta på mig rustningen. det här gången måste jag slå in hjärtat i bubbelplast. nu är det allvar. nu är det inte bara strid mellan känsla och förnuft. nu har krigslarmet gått och hjärtat måste ner under marken, in i bunkern och stänga, låsa och hålla för öronen. annars kommer jag bli en i raden av alla bräckliga själar som fastnat och gått sönder. 
jag kan inte släppa in honom. jag kan inte släppa in någon, men framförallt inte honom. så nästa gång han skrattar och säger "men kom hit, jag hjälper dig", ska jag säga tack, men nej tack. jag klarar mig bäst själv. ingen kyss i nacken. ingen som tar hand om. aldrig bli beroende. aldrig behöva någon. nästa gång ska jag dra upp min dragkedja själv.

RSS 2.0