1020

100% jag skrev här i fredags. fick en härlig flashback av mig själv inlåst på smutsigt toalettbås, men det verkar inte som att något dykt upp. 

vad jag skrev var att cirkeln är sluten. för ett år sedan (i fredags natt iallafall) var jag på nefertiti - full som ett as och motvilligt superkär i martin. han fyllde år och vi firade. i fredags fyllde martin år igen. fast 21 och inte 20. och vi hamnade på nef igen. och det var som att tiden stått stilla  liknande musk samma drinkar samma dans och samma personer. ett år äldre, flera erfarenheter äldre. jag minns att jag förra året låste in mig på samma smutsiga toabås och skrev att jag snart inte kunde hålla mig från att säga jag älskar dig. i efterhand har jag fått veta att samma kväll låg orden även på hans tungspets. vi åkte hem tillsammans denna gången också, taxi från samma plats som sist. men denna gången var det självklart och vi åkte hem till oss och vår lägenhet. 
och jag flirtade inte med någon annan på hela kvällen och han kände inte behov av att bli orimligt full. cirkeln är sluten. i ett år har jag älskat honom. mer och mer för varje dag. jag älskar vårar liv tillsammans. både vardagssakerna (även om jag klagar) och äventyren. han är min bästa vän. 

det var nog det. för den här gången. jag blir så rörd när jag får mail om att jag fått någon kommentar av någon av er. det är fantastiskt att ni fortfarande pallar  gå in och kolla - trots att det var så fruktansvärt längesen jag skrev något sist. jag hoppas att ni alla mår bra. kärlek!

RSS 2.0