513

jag försvinner bort från alla. in i mig själv. jag vet inte vart jag är på väg. jag vet inte var det här kommer sluta.
jag är rädd.


512

varför är jag en iskall jävla bitch. vad är mitt problem. när jag gick och la mig igår kunde jag inte somna. såklart. martin sov jättedjupt och gnydde när jag la mig bredvid honom. jag försökte kramas lite, men det gick inte. så har sovit med eget täcke inatt. på ena sidan sängen. jag vaknade direkt av hans alarm för typ en halvtimme sen. fick stänga av det och såg även att han hade fått ett sms från maria, tjejen han var lite kär i förut. inte för att jag kollade hans sms, det skulle jag aldrig göra, men för att det var mitt på skärmen. jaha. han har bara stirrat på mig sen vi vaknade. och jag har stirrat in i väggen. han frågade om allt var bra. jag sa ja. han sa okej. uppenbarligen är inte allt bra. uppenbarligen är allt skit och piss och röv och helvetet. han gick och duschade. jag är kvar i sängen. han ska till skolan snart. fy fan. jag vet inte hur jag ska hantera det här.


511

borde försöka sova. kommer må så dåligt imorgon. men martin på andra sidan stan lockar tyvärr mer än martin på andra sidan väggen fortfarande. men han har fått mig på bra humör. det kanske är då man ska sluta. somna med ett leende på läpparna.


510

det känns som en dröm. inte detta, utan det andra. det känns som att jag drömt det senaste året, och vaknat nu. för det känns precis likadant. likadant som det kändes då. destruktiviteten, sorgen och rädslan turas om att slita min lilla kropp i bitar. ja, lilla. till och med det är samma. jag går ner i vikt. igen.
det är som om någon tryckte på paus och nu startade igen. jag börjar inte ens från början, utan jag är mitt i det. igen.
ingen förvarning, inga trappsteg, ingen dimma som krupit sig på. jag är mitt i det igen. och jag vet inte hur jag ska ta mig ut.


509

helvetet. det är helvetet just nu. jag har åkt båt och andats frisk luft idag. sen kom karin och så kollade vi på världens konflikter och pluggat kongo. sen kom martin och sen gick karin. martin sa att han aldrig skrattat så mycket i hela sitt liv som med mig. men ändå gjorde allt ont. han frågade hela tiden hur jag mådde. vad jag tänkte på. jag log och sa bra, eller inget varje gång.
sen kollade vi på film. bridget jones i min säng, för jag hade inte överlevt något sorgligt. sen släckte vi. han försökte pussa mig, men jag ville inte riktigt. sen stirrade jag. dum som jag är hade jag inte tagit propavan och jag kände att det skulle bli en lång natt. jag känner det. sen grät jag. han försökte. men jag bara stirrade. och tysta tårar rann hela tiden. sen sa han att han ville hjälpa mig vare sig jag ville eller inte. och så sa han att han behövde sova. och så god natt och vände på sig. sen var jag ensam men ångesten. jag grät tyst så att martin inte skulle vakna. sen gick jag.

sitter i ett annat rum nu. lyssnar på min aj-spellista och låter ångesten komma och gå som den vill. en annan kompis som också heter martin är lika vaken, lika ensam och lika rädd. känns konstigt att ty sig till en martin på andra sidan stan, när det ligger en martin på andra sidan väggen. min martin.


508

karin och max kommer hit snart. vi ska göra scones. karre kom hem från tanzania igår. har väl kanske saknat henne SÅ mycket. och max var det så länge sen jag träffade. det ska bli fint.

507

jag förstår inte vad som händer. jag fattar inte varför jag har gått ner mig så jävligt. jag bara gråter. hela tiden ligger tårarna alldeles nära. och jag funderar över broar och googlar tågtider. jag känner mig så otroligt destruktiv och det skrämmer mig. jag känner inte alls att jag kan anamma den som något vackert längre. inte som jag kunde när jag var yngre. destruktiviteten känns bara ful, äcklig och läskig. jag känner mer att jag vill vara med någon hela tiden. uppehålla psyket med något annat. det är så olikt mig. men jag är rädd nu. den här gången. självmord känns inte som ett självklart val. 
problemet är att vissa delar lever kvar. typ delen av mig som inte vill vara ivägen, inte vill vara ett problem. så  jag kan inte med att ringa och be någon sova över. jag kan inte med att bjuda in mig själv till någon. jag kan inte med att be någon andas på andra sidan telefonluren. jag kan inte med.
och om jag ändå skulle träffa någon skulle jag inte kunna med att må dåligt. då hade masken åkt på, och så hade jag istället bara skjutit upp ångesten till ett senare tillfälle. 
 
kanske är det denna svackan som dödar mig. kanske är det denna gången jag ger upp.
just nu känns allt väldigt mörkt.

506

så fort jag är ensam sprängs jag inombords.
så ledsen så trött.
tårarna hänger på kanten hela tiden.
jag känner mig osäkrare på mig själv än vad jag gjort på länge.

505

ska åka till madde nu. ikväll ska vi på kalas till lova och kollektivet. vet egentligen inte om det är så bra med tanke på hur instabil jag är. tar med mig en flaska vin och tänker hålla mig till det. är trött. stressad. ledsen. förvirrad.

504

kan någon bara berätta åt vilket håll jag ska kämpa. det är så svårt att ständigt slåss mot sig själv. man blir så trött. ska jag äta eller inte äta? ska jag sluta med mediciner om det går eller ska jag fortsätta? ska jag låta ångesten gå över av sig själv eller ska jag ta fram dom Vassa? ska jag gå till skolan eller inte? ska jag dricka en till öl eller ska jag gå hem tidigt? ska jag våga ligga med någon eller inte? ska jag be om hjälp eller ska jag stanna kvar med samson?

jag bet inte ens nu vilket som är det friska alternativet i dom flesta av frågorna.
det känns som att jag inte är tillräckligt sjuk längre, för att få lov att leva som jag gör. men jag är inte tillräckligt frisk för att leva som jag borde.


503

har sån löjlig ångest. fattar inte vad som händer. sitter på spårvagnen till martin. skönt att slippa sova ensam iallafall. är helt dödligt trött i kroppen och själen.
(jag har ätit så dåligt (bra?) dom fyra senaste dagarna. typ några apelsiner, lite soppa och en macka)


502

jag vet inte vad jag ska göra. hatar detta.
 
jag har en operationstid den åttonde mars. gör jag operationen då kan jag inte åka med till berlin. men då är jag av med tandställning osv när jag åker till frankrike i sommar, och kanske tillochmed stundenten.
 
jag kan boka av den tiden och istället få en i maj. då kan jag åka med till berlin, men jag måste ha tandställning i ytterligare några månader = kommer nog inte ta ut den förrän i augusti/september och får gå runt och ha ont ännu längre + ha den hela sommaren.
 
VAD SKA JAG GÖRA?! hjälp.

501

var hos umo på sexologsamtal. kändes bra. tror att det är bra för mig. sen unnade jag mig en ny töjning. ska gå ner i storlek. ingen lust att ha så stort längre.

nu ska jag hem och försöka sova lite. är helt förstörd i huvudet. fattar inte varför. fick ett fyllesms av martin inatt där han skrev "var min i imorgonnatt". får se om han fortfarande är sugen. isåfall är jag med honom ikväll. skulle vara skönt att inte behöva vara själv hemma med mamma och pappa.


500

en positiv sak dock. fick detta smset av martin idag på dagen. bara sådär. då blev jag lite varm i hjärtat.


499

hahaha ännu en härlig sak. vi har haft problem med posten hem till oss. så idag klockan ett fick vi en massa post sen långt tillbaka som inte levererats. bland annat en kallelse till min nya läkare på psyk. kvart över ett samma dag. en kvart efter att jag fick kallelsen. klart att jag inte skulle hinna det. så nu vet jag inte när jag kan då nästa tid. hur lång tid söder kommer dröja.

vill helst lägga mig under täcket och stanna där i några månader. tills det är sommar hade passat bra. orkar inte med all skit.


498

och just det. en annan kul grej ":)"
vi ska åka till berlin med den andra eovklassen. har sett fram emot detta sen ettan. resan brukar alltid vara i maj, men detta året har dom lagt den i mars. tre dagar efter min operation. vilket betyder att jag inte kommer kunna åka med. vilket betyder att min klass kommer åka iväg och ha jätteroligt i en vecka, och jag kommer ligga hemma och blöda och vara svullen och ha jätteont. vilket betyder att jag lagt tvåtusen kronor på en resa jag inte kan åka med på. visst kan jag väl boka om operationen, men chansen är att jag inte får någon tid på flera månader och jag MÅSTE bli klar. jag orkar inte mer tandställning. inte ett extra halvår. det är det inte värt.

kan jag få lite medvind? bara lite. en stund.


497

alltså kan jag SNÄLLA få flytta orkar verkligen inte. ska imorgon på möte med läkaren som ska operera mig. mamma och pappa ville följa med och jag har väl tänkt att ok gör ni så, men tänkte om nu eftersom att vi bråkar. ska sova hos martin och tänkte åka direkt därifrån till mötet imorgon. har fått viktiga papper att fylla i och ta med, men nu när jag skulle hämta dom har någon städat undan dom. TACK. alltså kan jag få ha mina saker ifred?! ok om dom låg i köket, men om dom stör LÄGG DOM PÅ MITT RUM. sprang runt och letade. pappa ville hjälpa till och jag blev så irriterad på honom. dom FANNS inte. helt borta. det enda alternativet är att mamma har TAGIT dom och lagt dom på något ~*smart ställe*~
snälla. nu MÅSTE ju hon följa med ändå imorgon och jag vill bara VARA IFRED hur svårt kan det vara.

skulle äta middag med martins familj, men eftersom att jag fick springa runt och leta efter papperna kommer jag bli sen. så pinsamt. alltså tycker verkligen att sånt är JÄTTEjobbigt. på riktigt. skäms. kan livet snälla sluta kuka sig? snälla.


496

JUST DET. inatt när jag inte kunde sova köpte jag en biljett till kent i stockholm i augusti. sådär härligt spontan klockan två. känns skönt att ha något att se fram emot.


495

det gick bra. fick testa att röra vid nålen på sprutan. nu ska jag hem och jag ber till högre makter att min mamma inte är hemma. jag orkar inte det. jag vill bara lägga mig i min säng och sova eller titta på film. ska unna mig cola light också. får se om jag får i mig något annat.


494

har knappt fått i mig någon mat på två dagar. en macka plus lite av godiset med martin. hälsosamt. verkligen. sover oroligt också. jag kommer inte överleva detta.


493

dessutom när jag satt i hallen och to på mig skorna kommer mamma ut (snälla lämna mig ifred) och frågar "är du fortfarande arg?" och det var jag inte, men jag blev det. så jag svarade "ja." och gick. vem försöker ta upp något sånt när den andra personen precis ska gå. hon vet att jag alltid är sen till spårvagnen. VARFÖR skulle hon fråga då? å.


492

okej alltså livet hår för fort. jag hinner inte med. att åka bil med sandra gjorde ont, men inte så ont som jag hade trott. ångesten var redan max tror jag. när vi kom hem till martin gick vi och la oss. jag sa att jag inte ville kramas. låg på varsin sida av sängen istället. inte bara pga sandragrejen, utan för att jag kände att hade någon klämt på mig hade något kommit ut. antingen en spya eller tårar. har ju spytt av ångest tidigare och mår oftast bättre efteråt. jag var mer rädd för tårarna. för jag kände att hade jag börjat hade jag inte kunnat sluta.
under natten när samson la upp planer för framtiden och jag frös så jag skakade kröp jag in bredvid martin. så nära jag kunde komma.
på dagen åkte vi hem till hans mamma och han köpte lite godis och så låg vi i hans säng och kollade walking dead och jag kvävdes bara av ångest några få gånger. sen hade vi helt fantastiskt sex och kramades länge. han sa att han var rädd. att han kände sig så hjälplös när jag är sånhär. på kvällen åkte jag till lovisa i majorna och drack te i hennes säng i fem timmar. hon är så himla bra. hon sa att jag fick sova där men jag kände att jag behövde komma hem. var väl hemma vid halv två. hade svårt att sova. och nu sitter jag hos tandläkaren och ska träffa psyk. kul. är lite för trött.


491

sitter dessutom i en bil med anton och martin hem till dom nu. tydligen skulle vi plocka upp en kompis. sandra. som martin legat med. jag är så inte beredd på detta. och SPECIELLT inte just nu. mina nerver klarar inte det här.
dessutom. martin: ska jag presentera dig som min flickvän. jag: visst. martin: hur länge ska vi ha varit tillsammans då? anton: säg så länge ni har legat! jag: ett år. martin: det går nog inte. jag har löst henne under tiden jag legat med dig. jag: jaha. men räkna efter när det var då. martin: det kanske var fem månader sen vi höll på.

höll på. inte löste. höll på. döda mig. jag klarar inte detta just nu. vi väntar på henne nu. kul ":)"


490

är så löjligt instabil. skrattet går över till gråt utan förvarning och jag hade lika gärna kunnat vara död just nu. hade inte stina hållit koll på mig hade jag nog gjort något dumt nu. martin bad mig sova hos honom. jag hade aldrig sovit hemma. men jag kanske borde sovit hos stina istället. hon hanterar nog det här bättre. speciellt om jag och martin kanske ska sova hos anton. jag vet inte om jag behöver vara ensam eller om jag behöver sällskap. jag är rädd. på riktigt. det var längesen destruktiviteten brann så tydligt i magen. det pirrar av hat och liv. jag är så instabil. det är helt rätt ord. instabil.


489

jag klarar inte av att bo hemma mer. jag överlever det inte. jag blir sjukare av det. det är inte ens det att jag står kvar på samma ställe utan att bli frisk, utan jag blir faktiskt SJUKARE. jag bråkade med mamma och pappa.

alltså. det började väl som en diskussion om att jag borde hjälpa till mer eftersom att jag "ändå bara ligger hemma hela dagarna" och jag blir så sårad. och tycker dessutom att det dom vill att jag ska göra är orimligt. inte för att jag inte hinner, men för att jag 1 är deras barn 2 faktiskt är sjukskriven = slappar faktiskt inte utan mitt heltidsjobb är att kurera psyket och tar en massa energi 3 inte är deras maid bara för att jag inte jobbar/går i skolan hela dagen

sen kom dom för nära. vi skrek en del. jag smällde igen min dörr och pappa slet upp den. det är få saker som ger mig sån panik. ingen fattar hur heligt mitt rum är för mig. eftersom att jag inte får en nyckel till min dörr är tanken av att dom ska respektera när den är stängd mitt enda hopp. med tanke på att jag knappt överlever att bo hemma som det är MÅSTE jag få ha mitt rum. jag tror att det är svårt att förstå men jag kände mig KRÄNKT och FÖRNEDRAD när han gjorde så. det kanske låter sjukt. men det är så det är. fick panik. försökte stänga dörren men han satte foten för så jag inte kunde. vi skrek och jag försökte putta bort honom. när jag fick igen dörren hörde jag att mina föräldrar SKRATTADE. dom skrattade. och tårarna började rinna. stod och andades länge och skickade ett sms för hade aldrig klarat av att prata med dom. och det är så orättvist för det är så mycket två mot en och jag döööör av ensamhet redan som det är. och det är ännu svårare nu när min storebror har åkt. jag vet ju inte när han kommer tillbaka. tidigare har vi kunnat vara ett lag. två mot två. det är mer rättvist.

har gråtit massor. och varit arg och sårad. ska träffa stina och anton och martin nu. men gråter på spårvagnen. hatar detta. hatar att bo hemma. hatar mig själv. hatar mitt liv.


488

alltså lovisa är så bra. vi har så roligt och skrattar så löjligt mycket. blev stötta på av drägg igår och låtsades att vi var lesbiska. drack tequila och hordansade med oss själva. tyvärr ingen destination unknown. vi satt på mcdonalds i evigheter och försökte få tag på taxi hem men minitaxi hade inga bilar så vi gick och tog en som stod på avenyn och TACK för det för chauffören var så jävla rolig. vi sjöng barbapapa hela vägen hem och jag och lovisa grät av skratt. när vi kom hem drack vi bakis och pratade i sängen i flera timmar. somnade vid sex. imorse drack vi te vid köksbordet länge och sen gjorde vi scones och tittade på sandor slash ida. hon är så bra.

martin kommer hit snart. har räknat timmarna i smyg. ska krama honom så mycket.

487

lovisa kommer när som helst. vi ska dricka vin på mitt rum och sen åker vi på singelkväll på peacock. älskar oss. vi är så roliga.

486

nu har vi lämnat av storebror på flygplatsen. det känns lite sorgligt. vet inte hur länge han blir borta, men max tre månader har hans sagt. räknar med tre månader, för varför skulle han åka hem tidigare?

485

jag mår inte bra idag

484

anton kommer när som helst. är dödstrött, men inte bakis alls iallafall.
ikväll ska vi äta avskedsmiddag för min storebror. fasen vad sorgligt. vi ska vinka av honom på flygplatsen på torsdag. imorgon. å gud.
sen ska jag och lovisa ut och bli löjligt fulla och göra bort oss. det vi gör bäst med andra ord. och på fredag kommer martin ÄNTLIGEN hem.

483

har druckit två karaffer vin med madde. eftersom att det är vardag stängde dom tio. då gick vi till 7eleven och åt istället. älskar madde så det skjuts fyrverkerier inom mig. imorgon ska anton komma hit och hjälpa mig att plugga. han är så otroligt snäll. sebastian har smsat under kvällen och undrat hur livet är. martin hörde precis av sig och sa att han saknade mig. flera gånger. ska försöka sova. ta tag i rutiner. trots lov och vin.

482

jag dör av träningsvärk. jag och stina hade heldag igår. först var vi och tränade och sen åkte vi hem till henne och åt sallad och drack te i hennes soffa och planerade. å.


481

jag sov ju hos martin i torsdags. vi låg i hans soffa och lyssnade på spellistan jag gjort till honom. och då berättade jag. om oscar. om vad som hände den där dagen. jag har aldrig gjort det förut, och han har aldrig frågat av rädsla att göra mig ledsen. jag berättade alla detaljer. alla ord som sades och alla tankar som fanns i huvudet.
 
han sa ingenting förrän jag hade sagt allt jag ville och behövde få ur mig. då kramade han mig och sa tack. och så sa han att ingen någonsin hade öppnat sig så för honom förut. det var fint. kanske tillochmed jättefint. och det kändes skönt. och nu när det har gått några dagar känns det nästan ännu bättre. det känns så skönt att han vet. att han vet vad som har hänt. nu förstår han så mycket mer. nu är det så mycket enklare. det var inte svårt att berätta det. det klart att det tar emot, men för varje gång jag berättar historien för någon, blir det lite enklare. nu låter det som att jag gjort det för många, men det har jag inte. det är bara några få som har fått hela berättelsen, med alla viktiga detaljer. jag kom på att jag tror inte att jag skrivit det på bloggen. jag borde ta tag i det någon dag. få ner det i skrift. så jag inte glömmer. även om det skulle vara skönt, så får jag inte glömma. jag måste veta vad jag kände. vad som hände. och jag märkte när jag berättade för martin att jag hade glömt vissa saker. saker som jag mindes först när jag hörde mig själv berätta dom för martin.
 
sen berättade han om hanna. hans ex. hon som han låg med. och det svider i halsen och jag får en klump i magen varje gång han pratar om henne. och han vet det. men han vet också att jag säger till om jag inte vill att han ska prata om henne alls. grejen med hanna är att hon också blivit våldtagen. en gång innan dom blev tillsammans och en gång under tiden dom blev tillsammans. hon hade aldrig velat prata om det. men han sa jag tror att det var helt olika för er. hanna vågar aldrig säga nej. till någon. så hon protesterade inte. och verkade nog mer "med på det" än du var. men jag vet att det var jobbigt för henne ändå. jag såg det på henne varje gång vi hade sex ett tag efteråt. och det gjorde SÅ ONT i mig att höra honom prata om det. om henne. och om sex på det sättet. och när han berättade om hur gärna han ville slå ner killen som gjort det mot henne fick jag svälja svälja svälja klumpen i halsen för att inte gråta eller skrika. 
 
och i den här situationen var det jag som inte vågade säga nej. jag ville inte lyssna mer för det gjorde så ont i mig. jag hade supergärna lyssnat vilken annan dag som helst. för jag vet att han ville få det ur sig och det gav mig mer perspektiv och förståelse. men just den här dagen, just det här tillfället var bara fel. helt fel. och jag hade inte mod, eller kraft att säga ifrån.
 
efterår var jag helt matt. fysiskt trött av ansträningen att berätta. det svartnade en kort stund när jag ställde mig upp. men jag log och krigade vidare. tyvärr, eller tack och lov, känner martin mig. och han ser på mig, även om han inte ser allt. så vi gick ut och rökte under stjärnorna och han stod nära mig hela tiden. när vi hade lagt oss sa han att han nog inte ville ha sex ikväll. för att han inte ville förstöra något för mig. för att ångesten över oscar låg för nära. och även om jag skrattade bort det och sa att det verkligen inte var någon fara, var jag så lycklig. att jag slapp. eller att jag inte behövde säga nej, utan att han satte stopp från början, så jag slapp. 
vi hade fantastiskt morgonsex utan ångest istället. jag älskar honom.

480

och med det menar jag inte att våltäkten inte är jobbig. med det menar jag inte att jag är klar med den, eller att den aldrig stör mig.
 
jag tänker på det nästan varje dag. nästan varje gång jag har sex. varje gång jag pussar på någon ny. många gånger när jag ska sova pga det var i den sängen. när jag lyssnar på speciella låtar. jag drömmer fortfarande mardrömmar. jag ser fortfarande bilder framför mig. 
 
men det är inte det jag behöver hjälp med mest akut. 

479

jag får antagligen börja i sjukgymnastik. det är den hjälp jag får från vuxenpsyk. sjukgymnastik. har du gått i yoga någongång? lite så är det. jaha. men det kanske är bra. det kanske tillochmed är jättebra. vem vet. men först är det kö dit. så jag vet inte när jag kommer att få någon hjälp. tanten som har intervjuat mig och sedan diskuterat mig i sitt team och bestämt vad som ska hända med mig verkar vara TOTALT inkompetent.
 
du har ju inte borderline med tanke på att du aldrig har självskadat. 
1. måste man självskada för att ha borderline?
2. har du frågat om jag har självskadat? för isåfall skulle du veta att jag gjort det från och till sen jag var elva år gammal. det vill säga i sju år. 
3. varför diskuterar du vilka diagnoser jag kanske har framför mig?
 
du har ju inte borderline för du kommer i tid och missar inga möten.
1. missar man alltid möten och kommer försent om man har borderline?
2. jag har faktiskt missat ett av tre möten.
3. varför måste du försöka bevisa för mig att jag inte har borderline?
 
du är ju tjugo år gammal.
jag är arton..
 
OCH SÅ VIDARE. tanten är ju dum.i.huvudet. på riktigt alltså. hon har liksom inte ens koll på HUR GAMMAL jag är. ?!?!?!?!?!! blir så trött bara. hon glömmer bort saker, eller antar att hon frågat om det när hon inte har det. 
 
så jag sa det till henne. jag litar inte på något du säger. du har totalt tappat mitt förtroende genom att vara klumpig i det du säger till mig, att du inte kollar fakta, att du glömmer bort saker jag berättat/tror att jag har berättat saker jag inte har, och inte ens vet min ålder. 
och då säger hon lilla vän nu räcker det, du kan inte vara så taggig mot mig. jag har jobbat inom psykiatrin i ARTON år. jag har gått FLERA UTBILDNINGAR. jag KAN det här. "ok."
 
sen säger hon FAST jag sagt till henne att det inte är det jag söker hjälp för, att dom ska hjäääälpa mig att bearbeeeta det soorgliga övergreppet jag var med om. våldtäkteen.
och då har jag klart och tydligt sagt att det är inte det jag behöver hjälp med. det har jag varit tvungen att lösa själv, och jag har bearbetat det så gott det går på egen hand, att jag har sökt hjälp hos sexolog. PLUS att jag har andra problem, problem som är mer akuta, som jag beöver hjälp med.
men jag ser ju här att du sen våldtäkten har mått jääättedåååligt. du har inte bearbetat det och du måste få hjälp med det. anledningen till att du mår dåligt är att du var med om ett trauuuuma så du stannade i utvecklingen. 

men åren innan det när jag var sjukskriven från grundskolan på grund av att jag började gråta så fort någon pratade med mig. åren innan det när jag svalt mig till bristningsgränsen. åren innan det när jag skar sönder armar och ben i protest mot livet flera gången varje dag. åren innan det när jag låg i min säng flera månader i sträck för att jag var så drogad av alla mediciner i orimliga mängder mina läkare skrev ut. spelade dom ingen roll? 
 
jag känner mig så otroligt sviken av psykiatrin. det var så det var på bup efter våldtäkten också. dom högg det. det var ett problem som var konkret, och därför simplare att lösa. en våldtäkt vet man hur man hanterar. men alla mina andra problem. alla mina andra demoner som redan satt djupt inne och svåra att behandla, dom glömde man av med mening för att det var för svårt. dom glömde man av med mening för att det fanns ett annat, mer lättillgängligt problem att jobba med. 
och det var precis så jag kände här med. jag hade först inte tänkt berätta om våldtäkten på vuxenpsyk, för jag visste att då skulle dom ta tag i det, jobba med det istället för det jag verkligen behöver hjälp med. hur sjuk värld lever vi i när jag medvetet undanhåller delar av mig för att få den hjälp jag behöver? (och förtjänar, hur svårt det än är att erkänna det)
och det är så sorligt att hon FAKTISKT tror att hon VET vad som stämmer, vad som är bäst för mig och vad som hänt tidigare i mitt liv, efter två möten. båda 45 minuter långa. 

478

~


477

nelly och sofia ligger i min säng och är mysiga. och fan vad jag önskar att jag var tolv eller tretton och inte arton.

har bara tagit melatonin idag. hoppas verkligen att jag kan sova något ändå. dessutom känns det tomt att sova utan martin. sover ju med honom oftare än jag sover själv nuförtiden. men han är i cheltenham och festar just nu. å..


476

psyk gick år helvete. jag var arg och tanten fattade ingenting. fuck. hatar att jag blir sån, men hon var ju dum i huvudet. ska försöka skriva varför senare.


475

har förövrigt hetsat och spytt en del dom senaste dagarna. mitt bmi är 18,4. är alltså underviktig, men känner mig som ett berg.


474

martin väckte mig med frukost på sängen och sen hade vi långt sex och sen pussades vi hejdå framför hans pappa.
han åker nu. fina kompisen.
ska berätta om igårkväll också. fast senare.

nu ska jag till psyk. nu ska dom berätta vad dom kommit fram till. om jag kan få hjälp eller inte.

vid fem kommer nelly och sofia. har rätt mycket saker att göra innan det så är jättestressad. men det ska bli så fint att träffa dom.


473

just det. min storebror åker till costa rica om en vecka. han tänker vara borta i typ tre månader. hur ska jag klara mig hemma?
anledningen till att jag faktiskt överlever att bo med mamma och pappa är för att mon bror bor hemma. han får lite av uppmärksamheten så den vinklas bort mer från mig. och så tar han lite av skiten. jag vet att han vill bort. jag vet att han hatar hur det är hemma. och jag vill unna honom det, men det svider ändå i magen. fast det svider ännu mer i magen när han tittar på mig allvarligt och frågar om jag kommer klara mig. han måste få åka iväg och ha kul. han måste få lov att vila från skiten. världens bästa storebror.


472

sitter på bussen till martin nu. känner mig kluven. en del av mig är tillfreds. lugn. en annan är rädd och orolig. jag får inte det att gå ihop. inatt ska jag sova så nära det går för det är sista gången på minst en vecka.


471

är på umo. ska ha sexologsamtal. lite ångest.

martin åker till england imorgon, så jag ska sova där inatt. kommer bli så konstigt att sova ensam i en vecka. ska träffa madde mycket. det var så längesen. och försöka träna massor. med stina. och själv.
och så ska jag plugga. jag kommer inte göra stora provet imorgon. bröt ihop när jag skulle plugga igår. men ska försöka göra det så snart det går.


470

det är när jag ska göra vanliga saker, sånt som man inte behöver tänka på, som jag inser hur sjuk jag är.

469

och nu kommer martin hit

468

åker till martin nu. fast jag borde egentligen åka till skolan och hämta papper och instuderingsfrågor pga har stort prov på fredag. kommer jag göra det? nej.


467

jag tror att min familj hatar mig. jag förstår dom.

också. börjar fundera på om jag blev drogad i fredags pga har så mycket minnesluckor. brukar aldrig ha det, hur full jag än blir. jag hade ätit rätt dåligt, det vet jag. men jag drack tre eller fyra öl. det är allt. ok, tål inte så mycket + speciellt om jag inte ätit så bra. men SÅ illa brukar det inte bli. blir dessutom heller aldrig bakfull förutom trött + lite huvudvärk + torr i munnen. men igår trodde jag att jag skulle spy i princip hela dagen. det var fruktansvärt.


466

ÅÅÅ SKJUT MIG. blev görpackad igår. sådär som jag brukade bli när jag var typ fjortonfemton. jag HATAR det. ingen kontroll och delar av kvällen minns jag inte.
hånglade med egil. bråkade med martin. fuck vad jag alltid förstör.

RSS 2.0